Jornada amb derrotes ajustades per alguns equips del CB Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cap de setmana amb regust agredolç pel bàsquet palafollenc, amb resultats de cara i creu i amb partit amb marcadors molt ajustats.

L’equip del Sènior Masculí viatjava dissabte a la tarda a la pista del Begur, equip que és rival directe i contra el qual va mantenir un pols que va fer ajustar el marcador especialment a l’últim quart de partit. En els períodes anteriors, els palafollencs s’havien mantingut per sota, amb parcials de 22 a 16, 41 a 33 i 56 a 48, però els darrers 10 minuts de partit es van acabar ajustant les diferències. Malgrat tot, el partit va acabar amb un marcador final de 73 a 71 que deixava la victòria a mans dels locals.

El Sènior és 11è a la lliga.

Tampoc va tenir encert l’equip del Sots-25, que perdia també fora de casa. Ho feia diumenge a la tarda, a la pista del Joventut Celrà i per un marcador de 65 a 59.

La dinàmica dels parcials en aquest enfrontament també demostrava domini per part dels locals, però amb un Palafolls que mantenia la distància no més enllà dels 11 punts.

Qui sí que va aconseguir signar un bon resultat va ser, un cop més, l’equip del Sots-21, que viatjava dissabte al vespre a la pista del Bescanó.

L’equip va imposar-se de 20 punts de diferència -51 a 71- després d’un partit que va arribar a la meitat amb empat al marcador i molt intens físicament. A partir del tercer quart, però, els palafollencs van agafar les regnes del joc i van acabar dominant el partit.

Adrià, el capità, explicava als micròfons del Minut a Minut que va ser un enfrontament molt agressiu.

D’altra banda, un dels equips que, com el Sènior, va perdre de forma ajustada aquest cap de setmana va ser el Júnior, que queia a casa contra el Sant Andreu Natzaret. L’equip palafollenc perdia 73 a 76 després d’un partit en què van gaudir d’avantatge en el marcador fins a la meitat.

A partir del tercer quart, però, el rival va saber capgirar el ritme i va acabar guanyant de només 3 punts.

Pere Dotras és l’entrenador del conjunt.

El Júnior continua en 5a posició a la lliga, a 5 punts del líder, el Boet Mataró.

Per la seva banda, l’equip Cadet s’imposava aquest dissabte al migdia al Palauet contra el Vilassar de Mar per 60 a 56, mentre que el Mini A guanyava amb més autoritat -70 a 21- al Bàsquet Sant Pol, al partit disputat una estona abans a Palafolls. D’altra banda, el Mini B va acabar perdent a la pista del Palafrugell per 92 a 47.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics