URGENT

Es posa en marxa el servei Digiemprèn, destinat a fomentar la digitalització dels comerços

Compartiu aquesta història

La introducció del món digital i de les seves eines en el sector del comerç fa temps que és una realitat, i les persones que treballen en aquest àmbit tenen, cada cop més, la necessitat d’adaptar-s’hi.

En aquest sentit, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls ha començat a tirar endavant la plataforma Digiemprèn, una eina impulsada des de la Diputació de Barcelona i que vol servir perquè els comerciants, serveis, creadors i artesans digitalitzin el seu comerç i s’apropin al món 2.0.

Segons ha informat el consistori, la plataforma ofereix cursos en línia, destinats a apropar el món digital i trobar eines i informació per crear un negoci en línia. A banda, els participants del curs disposaran també de vídeos, lectures i un espai per compartir i intercanviar dubtes i opinions entre la comunitat d’usuaris i professorat.

Sílvia González, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, explica quin tipus de cursos ofereix l’eina.

Segons el consistori palafollenc, amb la plataforma Digiemprèn es vol oferir una formació de qualitat que fomenti la competitivitat del sector oferint recursos, metodologia d’estudi i continguts que s’adaptin al procés d’aprenentatge dels participants.

L’Ajuntament defineix a la plataforma com una eina de formació inclusiva, en què els comerciants puguin participar independentment del lloc i el moment on es trobin, i que sigui un espai de diàleg permanent entre els mateixos i l’equip docent.

González puntualitza que l’eina està pensada per adaptar-se a les necessitats particulars de cadascun dels participants.

Per poder inscriure’s als recursos que ofereix la plataforma, els interessats hauran de dirigir-se a la web de Digiemprèn –digiempren.diba.cat– i allà hauran d’omplir un formulari d’inscripció.

Per més informació, les persones adreçades poden consultar la mateixa web o bé sol·licitar hora de consulta a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, al carrer Francesc Macià, número 1, o trucant al telèfon de l’Ajuntament -93 762 00 43.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics