Inditex tanca la línia infantil de Massimo Dutti, a Tordera, i acomiada una vintena de treballadors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha pogut saber el diari Expansión, la multinacional gallega va decidir ara fa dues setmanes tancar la línia infantil d’aquesta marca, que té les oficines centrals a Tordera, per concentrar-la a Zara Kids. Aquest tancament afectarà a una vintena de treballadors de les oficines torderenques, que es queden sense feina.

Segons fonts d’Inditex, el volum de negoci de la línia infantil de Massimo Dutti era “insignificant” en comparació amb la marca infantil de Zara. Des de la mateixa multinacional s’ha explicat que s’ha ofert a tots els treballadorts la recol·locació a la resta d’empreses del grup, malgrat que ja fa us dies es van acomiadar a alguns dels afectats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics