Hidalga creu que el govern menysté els barris i urbanitzacions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Assumptes Interns d’ahir va xerrar amb la portaveu de Palafolls En Comú, Clara Hidalga. Durant prop de mitja hora la regidora va repassar l’actualitat política de Palafolls des de Sant Genís, ja que Hidalga considera que el nou govern municipal està oblidant els barris i les urbanitzacions del nostre municipi. Creu que es fa evident en l’estat de carrers, parcs i jardins o la deixadesa en la neteja de la via pública.

La regidora assegura que aquest menyspreu no és nou, sinó que ja ve de l’anterior govern, quan justament la seva formació, llavors ICV-EUiA, governava amb coalició amb el PSC.

Segons Hidalga l’oblit també es reflecteix en els últims pressupostos municipals aprovats fa un mes, ja que assegura que no inclou accions de millora dels espais de Sant Genís o Ciutat Jardí entre d’altres.

Un menyspreu que la regidora també veu cap als membres de l’oposició. Afirma que el govern d’ERC es riu dels membres de l’oposició en els plens demostrant els vicis de la majoria absoluta.

Hidalga reconeix que el govern ja li respon les preguntes per escrit, com s’havia compromès a  fer, però denuncia manca de precisió i concreció en les respostes i demana al nou executiu local que accepti la col·laboració de l’oposició a l’hora de prendre decisions com l’apujada d’impostos o la modificació de les bonificacions. En aquest sentit, espera una trucada del govern per fer front comú contra la presència dels exlegionaris a la processó de Setmana Santa.

Tot i aprovar la gestió dels primers mesos d’ERC al govern, Hidalga els demana que deixin d’utilitzar l’excusa de l’herència rebuda quan no els surten les coses, i preveu fer una oposició crítica però constructiva a partir d’ara  fiscalitzant les promeses electorals amb les quals els republicans van accedir al govern fa 9 mesos.

 

Recupera aquí l’entrevista sencera a la regidora de Palafolls en Comú, Clara Hidalga:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics