URGENT

Els centres educatius tancaran a partir de demà divendres

Compartiu aquesta història

Així ho ha anunciat aquest migdia el Govern català, amb la intenció de prevenir la propagació del coronavirus. Els centres educatius tancaran les seves portes ja a partir de demà divendres i no pas dilluns, com s’havia anunciat fa poques hores.

La mesura, inèdita, afectarà gairebé 1 milió 800 Mil alumnes si prop de 100 Mil docents. La decisió, que es preveu que s’allargui durant 14 dies, afecta a les escoles bressol, escoles, instituts, universtitats i centres de formació professional.

A Palafolls, el tancament de les escoles comporta també la cancel·lació de les jornades de portes obertes de la setmana que ve previstes per dimarts a Mas Prats i divendres a Les Ferreries.

Fins avui, s’han tancat un total de 44 centres educatius arreu de Catalunya. La majoria d’aquests centres se situen a Igualada i als pobles propers, després que ahir es detectés un brot actiu de coronavirus a la zona. També s’han tancat alguns centres educatius de Barcelona, Sabadell, El Prat de Llobregat o Badalona, seguint les instruccions del Departament de Salut, i s’ha ofert un servei de guàrdia per les famílies que ho necessitin.

En total, avui dijous ja no han anat a classe més de 17 Mil 300 alumnes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics