Els municipis de la zona suspenen o ajornen la majoria d’activitats previstes pels propers dies

Mercat de Tordera - Foto: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Mercat de Tordera – Foto: Ajuntament de Tordera

Les mesures empreses per l’administració per frenar la propagació del coronavirus CoVid-19 han obligat a la cancel·lació o ajornament de moltes de les activitats culturals o socials previstes pels propers dies.

A Palafolls, tal i com va anunciar ahir l’Ajuntament, s’ha suspès el taller de la biblioteca previst per aquest dissabte, així com la Trail Senyor del Castell o el petit teatre, activitats previstes per diumenge. L’esport federat i escolar també s’ha vist afectat per les restriccions i ha suspès la seva activitat durant dues setmanes. Per la seva banda, al Casal de la Dona es mantenen les activitats.

A Malgrat de Mar, les mesures de prevenció han obligat a cancel·lar l’hora del conte prevista per demà divendres a la Biblioteca La Cooperativa, però es manté el taller sobre discapacitat i feina que organitza el Servei Local d’Ocupació, que es preveu que es faci demà al matí a l’Escola d’Adults. D’altra banda, el cicle musical La Barretina Sona ha suspès el concert d’aquest diumenge al migdia i també el que estava previst per la setmana que ve. L’organització ha anunciat que les entrades pels concerts seran vàlides per la futura data que es concreti pels concerts.

A Blanes, després de la reunió ahir del gabinet tècnic assessor celebrada a l’Ajuntament, s’ha decidit suspendre durant 15 dies les inauguracions, actes institucionals i altres tipus d’esdeveniments organitzats pel consistori tant al carrer com a l’interior d’equipaments. Així, la mesura afectarà a activitats com el Mercat dels Teixits que es fa en diferents zones del municipi o el Mercat de segona mà “La Ganga”, però es manté el Mercat de Fruites i Verdures. D’altra banda, Blanes ha decidit suspendre les activitats a la Ciutat Esportiva, al Teatre i a la resta d’espais públics municipals, com per exemple la Sala de Plens. A la Biblioteca Comarcal només es deixarà entrar un terç del seu aforament.  En aquest espai es manté la donació de sang prevista per aquesta tarda de dijous i demà divendres.

Per la seva banda, a Tordera, s’ha decidit suspendre el mercat, que aplega cada diumenge milers de persones, així com s’ha decidit tancar els Centres Oberts El Caliu i S+J de la Creu Roja.

En altres municipis veïns, com Pineda o Calella, també s’han acabat ajornat diversos dels actes culturals previstos per les properes jornades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics