Primer cas de positiu per coronavirus a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es confirma el primer contagi d’un ciutadà a Palafolls per coronavirus CoVid-19. Segons ha pogut saber aquesta emissora, es tracta d’un usuari de residència Pinya de Rosa, gestionada per la Fundació ASPRONIS, i que es troba ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Segons ha informat el gerent d’Aspronis, Francesc Durà, 11 usuaris de la residència palafollenca haurien estat aïllats al mateix centre, a les seves habitacions, i 6 cuidadors estarien en quarantena a casa seva, i no presentarien de moment cap símptoma.

El centre, amb 45 usuaris, de moment està funcionant amb normalitat, i els 11 usuaris aïllats són els que més contacte han tingut amb l’usuari afectat.

L’usuari afectat va ingressar a l’Hospital de Can Ruti per una altra causa i després de les proves pertinents va detectar-se el positiu.

Segons ha informat Durà, la resta d’usuaris de l’entitat i els professionals del centre es mostren asimptomàtics. La plantilla del centre està formada per unes cinquanta persones, i es disposa d’altres efectius de serveis de la fundació que durant aquests dies romanen tancats per ajudar en les tasques que calgui com a reforç.

Malgrat la preocupació per la situació, Durà assegura que s’està funcionant correctament i amb normalitat.   

Segons ha informat ASPRONIS, des del passat divendres la direcció del servei aplica mesures més restrictives. Expliquen que el centre de dia ja no rep persones ateses, les quals resten als seus domicilis, i que no es permeten les visites de familiars a la residència per evitar cap contacte extern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics