Segon cas de contagi per coronavirus a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha explicat l’Ajuntament de Palafolls aquest matí s’ha confirmat el segon cas de contagi per coronavirus al nostre municipi.

En aquest cas el consistori no dóna més informació que la persona contagiada resideix al Caravàning de Sant Genís i que s’ha detectat després que hagi presentat tots els símptomes associats a la malaltia per coronavirus.

L’Ajuntament també confirma que hi ha més persones amb simptomatologia pròpia del virus al nostre municipi. Aquestes han rebut les instruccions de confinament total a casa seva per evitar estendre la pandèmia.

Davant de tot plegat l’Ajuntament demana a es persones grans del poble que no surtin de casa sota cap concepte i que prenguin totes les mesures de seguretat.

Segons explica l’Ajuntament, a partir d’ara s’ha entrat en fase de mitigació i ja no serà possible conèixer l’origen dels contagis. En aquest sentit, anuncia que des d’ara ja no es tindrà confirmació de potencials casos, ja que no es practicaran les corresponents proves, a excepció dels supòsits en què es detecti una simptomatologia greu o casos “d’especial vulnerabilitat”.

Ahir dilluns es va registrar el primer cas positiu de CoVid-19 al nostre municipi. En aquest cas, es tracta d’un usuari de la Fundació APRONIS ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Segons informava ahir la fundació, 11 usuaris de la residència palafollenca que haurien tingut més contacte amb la persona afectada han estat aïllats al mateix centre, a les seves habitacions, i 6 cuidadors estan en quarantena a casa seva, sense presentar de moment cap símptoma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics