URGENT

L’Ajuntament celebra demà ple ordinari del març a porta tancada

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc celebrarà demà dijous sessió ordinària del ple municipal. Ho farà a porta tancada, seguint les precaucions davant de la propagació del coronavirus.

La sessió comptarà amb un total de 7 punts a l’ordre del dia, la major part dels quals de l’àmbit econòmic. El ple arrencarà amb l’aprovació de les actes de sessions anteriors, les informacions que vulgui transmetre l’alcaldia i, seguidament, passarà a donar compte d’una modificació de modalitat d’incorporació de romanents de crèdits.

El punt 4 servirà a donar compte del decret d’alcaldia d’aprovació de la liquidació del pressupost de l’Ajuntament de Palafolls de l’exercici 2019, i anirà seguit d’un punt de debat sobre l’aprovació de la modificació de crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

El ple de demà també debatrà la moció que presenten conjuntament els grups municipals d’ERC, PSC i Palafolls en Comú de suport a l’esport femení.

La sessió acabarà amb el torn de precs i preguntes, aquest cop només dels regidors i regidores, degut al fet que el ple se celebri a porta tancada.

Ràdio Palafolls us oferirà la retransmissió en directe del ple, com és habitual, a través del 107.7 de la FM i per www.radiopalafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics