L’alcalde recentralitza les atribucions de la junta de govern local per agilitzar les decisions durant la crisi

Francesc Alemany, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls a emès un decret mitjançant el qual es resol que les decisions que es prenen a través de la Junta de Govern Local, a partir d’ara i durant la crisi sanitària, s’aprovin directament a través de l’alcaldia.

El decret exposa que, davant l’activació de la fase d’emergència 1 com a conseqüència del SARS-Cov-2 i de la declaració d’estat d’alarma a tot el territori, les diverses administracions han anat donant instruccions i ordenant mesures que l’Ajuntament de Palafolls ha hagut d’anar aplicant, amb la conseqüent reorganització dels diversos equipaments, activitats i serveis municipals per evitar el risc de contagi.

Les mesures addicionals que cal prendre davant la situació d’emergència sanitària han provocat un context en què el consistori considera necessari traslladar les competències de la Junta de Govern local directament a la figura de l’alcalde, amb l’objectiu d’agilitzar la presa de decisions. D’aquesta manera, temporalment tampoc se celebraran sessions de la mateixa junta.

L’Ajuntament també estableix la suspensió dels terminis per a presentar ofertes d’adjudicació de contractes menors fins a nou avís. Aquí s’hi inclouen les ofertes relatives al servei de disseny i dinamització dels processos participatius de l’Ajuntament de Palafolls, un projecte que s’havia posat en marxa fa una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics