URGENT

Ràdio Palafolls enceta una programació d’acompanyament al confinament

Compartiu aquesta història

Tot i que l’objectiu principal de l’emissora continua sent la informació de proximitat veraç i ràpida, l’emissora municipal engega avui una programació especial per fer més suportable aquest confinament al que estan obligats els ciutadans per evitar propagar el coronavirus.

El programa inclourà selecció musical acurada amb èxits de tots els temps, però també amb parlarem amb ciutadans de Palafolls per saber com viuen el confinament, parlarem de llibres, de sèries, d’exercici, anècdotes de la història local i de receptes fàcils i saludables per fer més agradable l’estada a casa.

Parlarem amb gent que organitza iniciatives en aquests dies de confinament. Des de lectures, cuines o classes de zumba entre molts d’altres, però sobretot volem escoltar els palafollencs. Saber com passen aquests llargs dies de confinament; recomanacions per fer o simplement dedicar cançons per donar ànims.

L’especial De Cap a Peus s’emetrà de dilluns a divendres de 9 a 1 i de 4 a 7 , amb redifusió al cap de setmana.

El programa serà present a les xarxes socials i demanem la participació dels oients a través de les xarxes, el whatsapp o per telèfon.

El de Cap a Peus el presentarà Jordi Pratsevalls  i mantindrà els butlletins horaris cada hora amb puntual informació de Palafolls i comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics