Nylstar presenta un expedient de regulació temporal d’ocupació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa tèxtil de Blanes ha convocat el comitè per donar els detalls d’aquest nou expedient. La gran part de la matèria primera que usa la companyia a la seva planta blanenca prové d’Itàlia, cosa que juntament amb les actuals complicacions en el transport terrestre pel coronavirus, han provocat un problema a la producció de Nylstar, que s’ha quedat sense gènere per produir.

Els sindicats creuen que l’ERO temporal proposat per la companyia afectarà la totalitat de la plantilla, i que la intenció de l’empresa és tramitar-lo ràpid. Des de la setmana passada, tota la part comercial i d’oficines ja va començar a fer teletreball com a mesura de prevenció per evitar contagis, però el comitè creu que l’ERO també afectarà a aquests departaments

Nylstar ja va viure una crisi el 2016, quan va arribar a aturar la producció durant vuit mesos i va presentar un expedient temporal per a tota la plantilla. Després, es va reinventar per passar a fer fils d’alt valor afegit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics