L’Hospital de Blanes dona la primera alta d’un pacient ingressat per coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El centre hospitalari ha donat la primera alta a una de les persones que hi va ingressar afectada pel coronavirus SARS-CoV-2.

Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, es tracta de la primera persona amb coronavirus ingressada en un dels dispositius hospitalaris que gestiona l’ens sanitari que ja s’ha recuperat.

D’altra banda, la corporació sanitària ha informat també que al mateix Hospital de Blanes aquest dimecres hi ha ingressat un nou cas per coronavirus. Amb aquest, informa l’ens, ja són 4 les persones que actualment es troben ingressades pel virus al centre sanitari blanenc. Pel que fa a Calella, també ahir s’hi van registrar dos nous casos, per la qual cosa a l’Hospital Sant Jaume també es comptabilitzen un total de 4 casos.

Segons dades de la Regió Sanitària Girona, facilitades per la mateixa CSMS, durant ahir dimecres es van confirmar 31 casos nous de coronavirus, elevant a 134 el nombre d’afectats, 10 dels quals es troben en estat greu.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aclareixen que les xifres no són representatives del territori de l’Alt Maresme i la Selva Marítima sinó només dels centres hospitalaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics