URGENT

Crida per donar color als balcons de Palafolls

Compartiu aquesta història

Els dies de confinament són complicats per tothom, però especialment per la mainada que sovint no entén perquè no pot sortir al carrer i necessita una activitat constant.

Després dels primers dies, ja han començat a sortir les primeres iniciatives destinades a entretenir als més petits. Una d’elles és la que llença la comunitat educativa de Palafolls amb les escoles i l’institut al capdavant , que demana que aquest dissabte omplim de colors els balcons del nostre municipi amb dibuixos  fets pels infants del nostre poble.

En mig de tanta preocupació pel coronavirus demà es vol donar un missatge positiu, d’esperança  i amb molt color als carrers del poble amb els dibuixos dels infants palafollencs. Ho explica Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de Palafolls.

Més enllà d’aquesta iniciatives, la comunitat educativa, amb coordinació amb l’Ajuntament,  treballa per donar eines educatives a les famílies per aprofitar el confinament per fer pedagogia i treball familiar.

Els qui ho vulguin demà poden participar a la iniciativa. Es farà durant tot el dia. De fet fa dies que ja es veuen cartells colorits i positius en balcons i finestres de la nostra vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics