L’Ajuntament posa en marxa un canal de Telegram per informar sobre l’actualitat del coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha estrenat aquestes últimes hores un canal de l’aplicació de missatgeria Telegram per tal de poder mantenir informada a la ciutadania entorn a l’afectació de la CoVid-19.

Segons explica l’Ajuntament, l’objectiu de d’aquest canal és iniciar una nova eina comunicativa que permeti arribar a més capes de la població, ja que considera que és una “necessitat imperiosa” que els consells, recomanacions i les crides de romandre a casa arribin al màxim nombre possible de palafollencs.

Per poder seguir aquest nou canal de comunicació oficial cal, primer de tot, tenir descarregada l’aplicació Telegram al nostre dispositiu mòbil Android o iOS, i des de la mateixa app cal entrar a l’enllaç https://t.me/PalafollsCOVID19. Allà s’hi podran obtenir les informacions que s’hagin anat publicant sobre l’afectació del coronavirus, així com les últimes actualitzacions sobre el virus, que també es podran trobar al web municipal www.palafolls.cat.

L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Palafolls afegeix aquest nou canal de Telegram a la resta de de vies per informar a la població sobre l’afectació i l’estat del coronavirus al territori, com són les seves pròpies xarxes socials, l’espai especial al web municipal amb informació sobre el coronavirus o aquesta mateixa emissora, que durant aquests dies us ofereix programació especial adaptada a la situació excepcional que estem vivint.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics