Pugen a 11 els casos de coronavirus als hospitals de Calella i Blanes i es registren 8 professionals sanitaris afectats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons les darreres dades facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ahir va ingressar a l’Hospital Sant Jaume de Calella 1 nou cas amb coronavirus, i amb aquest ja són 5 les persones ingressades per la CoVid-19 en aquest centre. A l’Hospital de Blanes, d’altra banda, han ingressat 3 persones més per positiu de coronavirus, elevant la xifra total en aquest centre a les 6 persones.

En total són 11 pacients ingressats als dos centres hospitalaris gestionats per la CSMS, a les que cal sumar-hi també els 8 professionals mèdics que han donat positiu a la prova.

Justament, ahir al vespre es coneixia el primer cas de coronavirus a Tordera. Segons va informat l’Ajuntament del municipi, es tracta d’un membre del personal sanitari, i van explicar que, des del CAP torderenc s’ha informat que hi ha molts casos amb simptomatologia no diagnosticats.

A nivell de Regió Sanitària de Girona, on també s’hi inclouen els dos hospitals de la nostra zona, s’han confirmat en les darreres hores 47 nous casos de coronavirus SARS-CoV2, elevant la xifra total als 181 afectats, 13 dels quals en estat greu i 47 són professionals sanitaris. Fins avui, a la Regió Sanitària Girona han mort dues persones per culpa del CoVid-19, totes elles amb patologies prèvies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics