El confinament aguditza la creativitat dels palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El fet de no poder sortir de casa obliga als ciutadans a buscar maneres imaginatives de passar l’estona i de compartir bones estones amb altres confinats.

Aquest cap de setmana s’han pogut veure sessions de DJs des de balcons, grans partides de bingo entre veïns, classe de gimnàs als balcons i d’altres passatemps. Aquest cap de setmana, per exemple, Rai Ferrer, un reputat músic del nostre municipi va oferir un concert amb el seu fill al balcó de casa seva amb un repertori variat. Ferrer al baix i el seu fill a la bateria van tocar cançons de Michael Jackson, Bruno Mars o els Gossos entre d’altres. La proposta, segons explica el mateix Ferrer a RP va ser d’un dels veïns.

Una altra de les iniciatives que han començat avui és el contacontes de la biblioteca. Aquest matí l’Albert Quintana ha compartit a través de l’Instagram de la Biblioteca una estona de contes i endevinalles per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Dimecres a les 11 serà per infants a partir de 6 anys i divendres, també a les 11, seran contes per a tota la família.

A més la biblioteca anima a tothom a gravar contes amb el mòbil i penjar-los a Instagram etiquetant a la biblioteca. Anna Rovira és la tècnica d’ensenyament de Palafolls.

Ja dissabte es va impulsar una campanya per omplir els carrers de colors amb missatges positius i es van veure desenes de cartells i pancartes amb lemes com “Ens en sortirem”

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics