URGENT

Es registren 4 casos nous de coronavirus a l’Hospital de Calella

Compartiu aquesta història

Segons les últimes dades fetes públiques per la Corporació de Salut del Maresme, l’Hospital Sant Jaume de Calella registrava al final de la jornada d’ahir 4 casos nous de coronavirus.

Aquests casos, sumats als que ja hi havia al centre hospitalari, eleven a 11 el nombre de persones afectades per la CoVid-19.

D’altra banda, entre l’Hospital de Calella i el de Blanes, centres que gestiona la mateixa CSMS, la xifra de personal sanitari afectat pel coronavirus se situa als 23 treballadors i treballadores.

Segons dades de la corporació, a la Regió Sanitària Girona, on s’inclouen els centres de la nostra zona, s’han confirmat en les darreres hores 183 casos nous de coronavirus SARS-Cov-2, que eleven fins a 543 el nombre total d’afectats, 38 dels quals en estat greu. Gairebé la meitat del total -202- són professionals sanitaris. En total, segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, del total de casos acumulats fins ara a la Regió Sanitària Girona han mort amb la CoVid-19 un total de 28 persones, totes elles amb patologies prèvies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics