Els hospitals de Calella i Blanes es preparen pel pic del coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les previsions apunten que aquesta setmana serà més complicada en nombre de contagis per coronavirus i els centres hospitalaris es comencen a preparar per un previsible augment de casos als centres sanitaris.

Als dos hospitals de referència de la zona, el de Calella i el de Blanes, s’ha preparat la zona de reanimació dels dos centres per destinar-hi, quan sigui necessari, els pacients que estiguin més greus per culpa de la pandèmia. A més s’ha anunciat que els professionals de l’equip d’anestèsia s’incorporaran a l’equip d’urgències per poder donar resposta al nombre de pacients crítics que puguin anar arribant en aquests propers dies.

Són algunes de les mesures que s’estan prenent per encarar la situació prevista i que en breu es donaran més detalls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics