L’Ajuntament demana que els palafollencs que donin positiu per coronavirus ho comuniquin al consistori

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha fet saber l’Ajuntament a través de les seves xarxes socials. El consistori ho argumenta davant la impossibilitat del Departament de Salut d’informar a les administracions sobre els casos de CoVid-19 registrats al municipi.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Palafolls fa una crida a tots aquells ciutadans que han donat positiu per coronavirus perquè traslladin aquesta informació al consistori, per tal de de poder fer-ne seguiment.

El consistori dona el número de telèfon mòbil 674 901 155, així com l’adreça de correu electrònic palafolls@palafolls.cat, perquè les persones que es trobin afectats pel virus deixin el seu nom, telèfon i adreça postal.

Fins avui, Palafolls ha registrat oficialment 2 casos de coronavirus. El primer va detectar-se el dilluns de la setmana passada, i es tractava d’un usuari de la Fundació ASPRONIS ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. El segon cas, registrat l’endemà dimarts, provenia del caravàning de Sant Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics