L’Ajuntament denunciarà aquells que surtin a comprar amb massa freqüència

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc ha emès un ban d’alcaldia aquestes darreres hores recordant diverses recomanacions i advertències que cal tenir en compte a l’hora de sortir a comprar als comerços.

Arran del decret d’estat d’alarma, que limita la mobilitat de persones al carrer, l’Ajuntament ha recordat que es pot sortir a comprar però amb restriccions, argumentant que cal minimitzar tot el possible el contacte físic i el risc de contagi, limitant també el nombre de sortides.

En aquest sentit, el ban emès pel consistori informa que es denunciarà a aquelles persones que abusin de les sortides per anar a comprar, que segons informa l’Ajuntament ja han estat detectades.

Per tot plegat, a partir d’avui dimecres, l’Ajuntament ha anunciat que es permetrà un màxim d’una compra cada 3 dies als supermercats, botigues d’alimentació i grans superfícies comercials –exceptuant les fleques. Els establiments hauran d’informar a la Policia Local l’incompliment d’aquesta instrucció, i tota persona que contravingui aquesta disposició, en aquest sentit, serà objecte de denúncia per part dels agents de l’autoritat.

L’Ajuntament ha informat que aquests avisos es faran públics a través de cartelleres i expositors municipals, així com a la mateixa web municipal, canals de comunicació, xarxes socials i als comerços d’alimentació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics