L’Ajuntament distribueix informació dels comerços que fan serveis a domicilis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
llistat distribuit per l’Ajuntament

Aquests dies el consistori està passant casa per casa un paper d’informació sobre el servei de voluntariat de suport a persones grans o famílies que necessiten suport per a fer les tasques més habituals com anar a comprar, recollir medicaments o llençar les escombraries.

A l’envers d’aquesta informació l’Ajuntament dona a conèixer alguns dels establiments que aquests dies ofereixen el servei de lliurament de domicilis, com ara forns de pa o carnisseries.

Aquesta informació s’acompanya dels telèfons de contacte.

Aquest llistat, però, és viu i hi ha establiments que ja no ofereixen aquest servei i d’altres que s’hi han sumat. Per això el propi consistori manté actiu un apartat al seu web amb la informació actualitzada i les dades de contacte amb els establiments.

S’hi pot accedir a través del codi QR que apareix a la informació o a través de l’apartat especial de coronavirus del web municipal.

Actualment només poden obrir botigues de primera necessitat com farmàcies, establiments de venda d’aliments com carnisseries, fruiteries o forns de pa, però també permet la venda de menjar per endur o a domicili com és el cas de pizzeries.

Aquest llistat vol facilitar a la població confinada poder adquirir aliments sense necessitat de sortir de casa amb els diferents serveis a domicili de diferents establiments comercials del nostre municipi.

 

Els comerços que estan oberts a Palafolls

Us detallem els comerços que estan oberts al nostre municipi. Aquest llistat pot patir variacions per les circumstàncies de la situació actual.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics