URGENT

L’Ajuntament distribueix informació dels comerços que fan serveis a domicilis

Compartiu aquesta història
llistat distribuit per l’Ajuntament

Aquests dies el consistori està passant casa per casa un paper d’informació sobre el servei de voluntariat de suport a persones grans o famílies que necessiten suport per a fer les tasques més habituals com anar a comprar, recollir medicaments o llençar les escombraries.

A l’envers d’aquesta informació l’Ajuntament dona a conèixer alguns dels establiments que aquests dies ofereixen el servei de lliurament de domicilis, com ara forns de pa o carnisseries.

Aquesta informació s’acompanya dels telèfons de contacte.

Aquest llistat, però, és viu i hi ha establiments que ja no ofereixen aquest servei i d’altres que s’hi han sumat. Per això el propi consistori manté actiu un apartat al seu web amb la informació actualitzada i les dades de contacte amb els establiments.

S’hi pot accedir a través del codi QR que apareix a la informació o a través de l’apartat especial de coronavirus del web municipal.

Actualment només poden obrir botigues de primera necessitat com farmàcies, establiments de venda d’aliments com carnisseries, fruiteries o forns de pa, però també permet la venda de menjar per endur o a domicili com és el cas de pizzeries.

Aquest llistat vol facilitar a la població confinada poder adquirir aliments sense necessitat de sortir de casa amb els diferents serveis a domicili de diferents establiments comercials del nostre municipi.

 

Els comerços que estan oberts a Palafolls

Us detallem els comerços que estan oberts al nostre municipi. Aquest llistat pot patir variacions per les circumstàncies de la situació actual.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics