L’Hospital de Blanes registra les dues primeres morts per coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En la darrera actualització de dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva relatives a la CoVid-19, l’ens ha informat de les dues primeres defuncions registrades a l’hospital blanenc. Es tracta de dos pacients amb patologies prèvies.

Segons les últimes dades, als dos centres hospitalaris de la corporació sanitària, el de Calella i el de Blanes, hi han ingressat un total de 9 persones, elevant la xifra d’ingressats pel virus als 32 pacients en total.

En el cas de l’Hospital Sant Jaume de Calella, s’ha registrat l’ingrés de 5 nous pacients per coronavirus, mentre que han rebut l’alta de les dues primeres persones que hi van ingressar per culpa d’aquesta malaltia. Actualment hi ha un total de 14 casos positius ingressats al centre.

D’altra banda, a l’Hospital de Blanes ahir dimarts hi van ingressar 4 persones més per coronavirus, i la xifra total se situa ara als 18 pacients.

A la vegada, el nombre de professionals sanitaris afectats per la CoVid-19 se situa als 28.

En el total de la Regió Sanitària Girona, on s’inclouen els centres hospitalaris de Calella i Blanes, s’han confirmat 163 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 706 el nombre d’afectats, 49 dels quals en estat greu i 223 són professionals sanitaris. A la regió s’han registrat en les darrers hores 4 noves morts per la CoVid-19, elevant la xifra total a les 32 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics