Malgrat posa en marxa treballs per desinfectar els carrers i també una borsa de voluntaris

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Igualment com fan molts municipis durant aquests dies, entre ells Palafolls, a la localitat veïna de Malgrat de Mar també s’estan duent a terme tasques de neteja i desinfecció per fer front al coronavirus.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, els treballs es fan cada dia, de manera planificada, per poder arribar a tots els indrets del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament explica que es desinfecten les zones més transitades en aquests moments, com són els accessos de botigues d’alimentació o farmàcies, així com mobiliari urbà i contenidors de la recollida de residus.

Des de la regidoria de Manteniment i Via Pública del consistori malgratenc s’ha informat també que la Brigada Municipal fa tasques de control a altres zones com els parcs i els cementiris, on segons s’ha detallat s’estan produint “accions incíviques i bretolades”. A aquest fet cal sumar-hi també, segons explica l’Ajuntament de Malgrat, la detecció de guants tirats a terra i bosses d’escombraries dins de les papereres. Davant d’aquests fets, el consistori malgratenc fa una crida “a la responsabilitat i al civisme de la ciutadania”.

Paral·lelament, l’Ajuntament de Malgrat ha posat en marxa una borsa de voluntaris per ajudar a persones vulnerables durant l’emergència sanitària del coronavirus.

Aquesta borsa, impulsada amb la col·laboració de la Creu Roja de l’Alt Maresme, vol servir per atendre a les persones amb major vulnerabilitat ajudant-les a fer la compra, portar la medicació, entre altres aspectes.

Per participar en aquesta borsa, el consistori malgratenc ha posat a disposició el número de WhatsApp 687 222 431, en què les persones interessades han d’indicar el seu nom, cognoms i telèfon de contacte. L’ens local ha informat que es trucarà a les persones inscrites quan se les necessiti i que rebran una petita formació sobre el coronavirus a càrrec de la Creu Roja.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics