Palafolls en Comú critica la gestió de les targetes moneder i creu que falta comunicació i transparència

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La formació, a l’oposició del ple palafollenc, es mostra crítica amb la gestió del repartiment de les targetes moneder que està fent l’Ajuntament de Palafolls.

Des del partit asseguren que el fet que aquestes targetes siguin repartides per voluntaris vulnera la llei de protecció de dades, ja que les targetes inclouen dades, direccions i noms d’usuaris de Serveis Socials.

A la vegada, des de la formació morada afirmen que la gestió dels detalls sobre la salut de les persones malaltes només és competència del Departament de Salut de la Generalitat i, en cap cas, d’un ajuntament.

Juan Andrés Osorio és portaveu de l’assemblea de Palafolls en Comú.

Els comuns palafollencs també han lamentat el que consideren manca de comunicació i transparència en les accions del govern local davant la crisi del coronavirus. En aquest sentit, la formació assegura que s’ha mostrat oberta a col·laborar amb l’executiu, però que aquest només ha tingut en compte dues de les diverses propostes que ha fet.

Palafolls en Comú ja es va mostrar crítica la setmana passada entorn a la celebració del ple ordinari del mes de març, on es va negar a assistir argumentant que no es debatia expressament sobre la crisi del coronavirus i que els polítics havien de donar exemple de confinament a la ciutadania quedant-se a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics