Cau part d’una teulada d’una casa de Blanes sense causar ferits

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, ahir diumenge una part de la teulada d’un edifici del municipi va cedir i va esfondrar-se, sense provocar danys personals.

Els fets van tenir lloc poc després de la una del migdia en un habitatge de tres plantes del Carrer de l’Or, situat al centre del municipi.

En el moment de la caiguda, les dues úniques inquilines de l’immoble, de 56 i 89 anys d’edat, estaven dinant a la part baixa de l’edifici, i van resultar il·leses. Les dues veïnes van sentir el fort soroll de la caiguda del teulat, però van pensar-se que provenia d’un altre immoble.

Segons informa el consistori blanenc, la caiguda de part del sostre ha deixat un forat petit, d’entre 20 i 30 centímetres d’obertura, al sostre de l’altell del tercer pis, i no ha afectat la resta de plantes. Per atendre el cas, al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia Local de Blanes, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM, tot i que aquesta finalment no va haver d’intervenir.

Els efectius de la Policia Local van delimitar l’accés al darrer pis per barrar el pas on hi va haver l’esfondrament, i els van preguntar a les dues inquilines si necessitaven algun tipus de suport, cosa que van agrair les dues dones, que no surten de casa des de fa dues setmanes en seguiment del confinament pel coronavirus.

Per la seva banda, Policia Local i Protecció Civil s’encarreguen ara de coordinar que un tècnic especialitzat faci una revisió dels danys per assegurar-se que l’estructura de l’edifici no està amenaçada. Paral·lelament, es posaran també en contacte amb el propietari de l’edifici perquè faci la reparació dels danys, ja que les dues dones són llogateres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics