Cauen les sancions per incompliment de l’estat d’alarma

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tota la setmana passada el cos de la Policia Local de Palafolls va interposar 24 sancions per incompliment de les normes i restriccions referents al decret d’estat d’alarma. Són 3 vegades menys multes que la setmana anterior quan van ser una 70a. El cap de setmana és quan més denúncies s’han cursat al nostre municipi, però de fet cada dia hi ha hagut alguna sanció per sortir de casa sense atendre a les restriccions generals i també les municipals que regulen les passejades de les mascotes o l’horari de llançament de la brossa.

Sancions per desatendre l’estat d’alarma a Palafolls

La Policia continua atenta i controlant que la gent es quedi a casa i eviti els desplaçaments innecessaris o essencials.

Des que va iniciar-se l’estat d’alarma, la Policia Local de Palafolls ja ha sancionat a més d’un centenar de persones que eren al carrer sense causa justificada o fent desplaçaments en vehicles amb més d’una persona o anant a comprar a poblacions veïnes.

Des d’avui la Policia també controlarà el compliment de les noves restriccions aprovades pel consell de ministres ahir diumenge que restringeixen més els desplaçaments per feina, només permetent els d’aquelles persones que duen a terme activitats essencials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics