Continuen les sessions de contacontes per streaming de la Biblioteca de Palafolls

Interior de la biblioteca Enric Miralles. Aj. Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A les 11 d’aquest matí la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ha ofert la primera sessió de contacontes #joemquedoacasa d’aquesta setmana, una de les múltiples iniciatives engegades aquests dies per fer front a l’obligat confinament.

La sessió, que s’ha retransmès per streaming a través de l’Instagram Live de la biblioteca (@bibliopalafolls), ha anat a càrrec de Gisela Llimona, i ha portat als oients al món dels animals.

La sessió d’avui ha encetat una setmana en què s’oferiran dues sessions més de contacontes. La següent serà el proper dimecres, també a les 11 del matí, i girarà entorn a contes que ens permetran viatjar a la lluna. L’última, prevista per divendres a la mateixa hora, oferirà “una altra manera d’explicar i viure els contes”.

Paral·lelament a les sessions que s’ofereixen a la biblioteca, des del centre també s’anima a la ciutadania a participar-hi de forma activa, perquè en sigui protagonista. D’aquesta manera, es fa una crida a les famílies perquè facin una gravació del conte que escullin i que la pengin a Instagram etiquetant a la Biblioteca Enric Miralles –amb el compte @bibliopalafolls- i utilitzant els hashtags #joemquedoacasa #eduquemenfamília #palafolls i #contesconfinats.

La iniciativa Contacontes #joemquedoacasa s’emmarca dins el projecte Educació 360 – Educació a temps complet, i que l’Ajuntament de Palafolls inclou dins de la iniciativa de Vila Educadora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics