Els alumnes de l’EMMiD enregistren una cançó conjunta des del confinament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al mateix ritme que avancen els dies d’excepcionalitat i de confinament per fer front al coronavirus, també van sorgint propostes des de diferents àmbits de la ciutadania palafollenca.

Una de les últimes iniciatives que hem conegut ha estat la gravació d’una cançó per part dels diferents alumnes de l’Escola de Música de Palafolls. Durant la setmana passada, els infants i joves van escollir el tema “Escriurem”, de Miki Núñez, i des de les seves respectives cases han anat enregistrant les diferents parts de la cançó.

Des de l’escola es va passar la lletra i la música a tots els alumnes que van voler participar en la iniciativa, i cadascun d’ells va encarregar-se de gravar la cançó sencera, que després s’ha editat per parts i que ja es pot escoltar i veure a les xarxes, ja que també s’ha enregistrat en vídeo.

David Martínez, responsable de l’escola de música palafollenca, ha explicat en una entrevista al De Cap a Peus Confinats que la iniciativa ha estat molt emocionant, destacant la breu edat d’alguns dels participants –en alguns casos, només 6 anys-, així com la implicació de membres de les seves famílies.

Martínez explica que la tria de la cançó no ha estat casual, ja que la consideren adient al moment que estem vivint per la seva lletra i per la seva música, i que han volgut fer servir, també, per homenatjar, entre altres, als professionals sanitaris.

Des de l’inici d’aquest confinament, l’Escola de Música i Dansa també s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies i ha hagut de reorganitzar el curs per garantir que els alumnes puguin seguir-lo amb unes mínimes garanties.

Des de l’Escola Municipal de Música i Dansa asseguren que volen intentar que es mantingui el ritme d’aprenentatge dels alumnes i que no es deixi de banda l’instrument durant els dies de confinament.

Pel que fa a les actuacions previstes tant de la Cobla Palafolls o la Coral Palatiolo, de moment queden suspeses a l’espera que la situació millori, i per part de la Banda de Palafolls s’espera poder realitzar els concerts previstos pel juny i el juliol. Malgrat tot, des del centre segueixen pendents de l’evolució de la situació i adaptant-se a la realitat de la millor manera possible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics