Els centres educatius es preparen per un tercer trimestre en confinament

Institut Font del Ferro de PLF.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir el Departament d’Educació de la Generalitat va anunciar que les avaluacions del segon trimestre en escoles i instituts de Catalunya només tindrien en compte els resultats dels alumnes fins el 12 de març, últim dia de classes abans del tancament dels centres.

Davant d’aquesta decisió, des de les dues escoles d’infantil i primària de Palafolls i l’institut asseguren que això no afectarà a les notes perquè ja van poder celebrar amb anterioritat les corresponents juntes d’avaluació i que, durant aquests darrers dies ja s’ha anat fent l’entrega d’informes a les famílies.

Pel que fa al plantejament del tercer trimestre, des de l’escola Mas Prats consideren que cal continuar confinats per combatre el coronavirus, i asseguren que continuaran treballant via telemàtica i en contacte amb alumnes i famílies. Laura Duarte és la directora d’aquest centre.

Per la seva banda, des de l’Escola Les Ferreries han informat que l’equip directiu i el claustre s’ha de reunir per decidir com s’encara el darrer trimestre del curs. Des del centre insisteixen en què la realitat de les famílies és molt diversa arreu, i consideren que Educació té un criteri canviant sobre què cal fer. Per tot plegat, es mantenen a l’espera de les decisions que prengui el departament. Anan Miranda és la cap d’estudis del centre.

D’altra banda, des de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls han informat que ara s’està intentant conèixer la situació de cada família a nivell d’accés als recursos digitals, davant la possibilitat que el tercer trimestre comenci amb els alumnes encara confinats a casa. Per aquest motiu, segons ha explicat Rosa Martínez, directora de l’institut de Palafolls, s’ha enviat un qüestionari a les famílies per conèixer quina és la situació en cada cas.

La directora del centre de secundària palafollenc ha aprofitat per demanar que, si alguna família encara no ha rebut aquest qüestionari, aquesta en posi en contacte amb el centre mitjançant alguna altra via per poder informar de la seva situació a l’institut i poder programar de la millor manera possible el nou trimestre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics