Palafolls registra les dues primeres morts per coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls ja són dues les persones que han mort al nostre municipi per culpa del Covid19.

El que més preocupa a les autoritats locals és que les dues defuncions s’han produït en persones menors de 65 anys i sense patologies prèvies conegudes. Serien, doncs, dues persones fora del grup de risc o del considerat de més vulnerabilitat davant d’aquesta pandèmia.

Segons expliquen fonts municipals, les dues morts s’haurien produït en els últims dos dies en persones que estaven a casa seva i que, en un dels casos, només hauria desenvolupat part de la simptomatologia associada al Covid19.

Davant d’aquest fet, el consistori remarca la importància de seguir les restriccions decretades per l’estat d’alarma i que, per tant, tothom es confini a casa seva sense sortir al carrer, ja que el virus no entén d’edats ni condicions. Per això cal evitar, en la mesura del possible, l’exposició a possibles contagis confinant-se a casa sense sortir.

En casos de persones de vulnerabilitat, a més, tenen a disposició el grup de voluntaris per tal que no surtin de casa ni tan sols per fer la compra o fer encàrrecs urgents o necessaris. Es pot trucar al telèfon 673 283 130 i sol·licitar el servei de voluntariat sense cost afegit.

 

Actualment, segons les dades de la Generalitat s’han fet 13 proves per detectar el covid19 a Palafolls. D’aquests testos 6 han donat positiu. Aquestes proves només es fan en casos de simptomatologia evident, persones de risc o sanitaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics