Blanes demana a l’Estat que reguli moratòries per les hipoteques i el lloguer d’habitatges

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha expressat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, a través d’una declaració institucional aquest dimarts. Canosa, que ha agraït el suport del personal del consistori i de la ciutadania, ha avançat que l’Ajuntament de Blanes treballa en l’aplicació de diverses mesures econòmiques pel municipi.

D’entrada, l’alcalde ha plantejat una reforma del calendari del contribuent per aquest 2020, amb la possibilitat d’ajornament de les càrregues fiscals tant com sigui possible, més enllà del juliol. També ha plantejat la possibilitat de sol·licitar i concedir fraccionaments, així com aprovar bases d’ajuts per apaivagar les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus sobre la població del municipi.

A la vegada, des del consistori blanenc també s’ha reclamat a altres administracions supramunicipals que ajudin als ens locals a poder “resoldre les prioritats de la ciutadania”.

L’alcalde de Blanes també ha aprofitat la declaració per demanar al Govern central que actuï regulant moratòries per les hipoteques i pel lloguer d’habitatges que ajudin a les famílies. Canosa considera que la banca, els grans tenidors de pisos i les grans fortunes han de ser “part de les solucions”, i assegura que aquestes mesures “ja haurien d’haver estat adoptades a hores d’ara”, i que les “troben a faltar”.

L’alcalde de Blanes ha demanat a la ciutadania blanenca “responsabilitat i sentit comú”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics