Ràdio Palafolls enceta un concurs en aquest confinament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa unes setmanes i cada dia us oferim un programa especial destinat a fer més suportable el confinament. Un programa amb entrevistes, música, informació i ara també un concurs. Cada dia al De Cap a Peus, us farem una pregunta diferent a través de l’antena i les xarxes de Ràdio Palafolls amb la intenció que entre tots puguem passar de la millor manera possible aquests dies tancats a casa.

El concurs vol, a més, donar idees de cançons, pel·lícules, sèries o activitats per fer aquests dies de tancament forçat a casa. Ahir, per exemple es preguntava pel·lícules per veure a casa i avui us demana cançons per aixecar l’ànim.

Tots els que hi participin, ja sigui trucant o comentant les publicacions a les xarxes, entraran directament en el sorteig d’una escapada d’una nit per a 2 persones que farem quan acabi el confinament, sigui quan sigui.

Aquest concurs, que compta amb la col·laboració de Risitours Viatges de Malgrat, es farà diàriament de dilluns a divendres a través dels canals oficials de l’emissora i permet una participació per persona i dia.

Ràdio Palafolls, des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma manté una programació reduïda i de servei públic basada en la informació cada hora en els butlletins horaris i amb constant actualització de les seves xarxes socials, però també amb un programa dinàmic d’acompanyament a la població en aquests dies complicats i de confinament.

Es mantenen també programes com el Desafinado, Cocodril Club o les sessions de DJ, que es produeixen de forma telemàtica des de les cases dels col·laboradors, mentre que la resta de programació ha quedat suspesa fins que es desactivi l’estat d’alarma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics