Palafolls enceta la campanya #NinguSolAPalafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran de les dues primeres morts registrades al nostre poble per coronavirus, l’Ajuntament de Palafolls intensifica la seva voluntat de control a la població per evitar situacions de vulnerabilitat davant la pandèmia i l’estén a persones més joves de 65 anys.

Les dues primeres víctimes eren persones menors de 65 anys que passaven la quarantena a casa, una d’elles sola, i sense patologies prèvies, cosa que les situava fora del principal grup de risc.

Des de l’inici de la crisi sanitària, l’Ajuntament està fent una campanya telefònica per controlar totes aquelles persones majors de 65 anys del nostre municipi per tal d’assegurar-se que es troben bé i mantenen les seves necessitats cobertes. En cas contrari, el cos de voluntaris pot actuar per anar a comprar, llençar les escombraries o fer encàrrecs necessaris per evitar que aquest grup de risc hagi de sortir al carrer  mentre dura el confinament.

 En cas de necessitat truqueu al 673 283 130″

Les dues víctimes no estaven ni tant sols definits com en risc i per tant no estaven sota el control de la campanya del consistori.

L’Ajuntament demana estar atents a totes les persones que viuen soles, de qualsevol edat, per tal de garantir el seu benestar.

És per això que el consistori demana als veïns que facin xarxa ciutadana per aconseguir que cap palafollenc es trobi sol o desatès als seus domicilis aquests dies de confinament.

L’Ajuntament busca la implicació de tothom per corroborar que tots els ciutadans es troben sans i amb les necessitats bàsiques cobertes. És per això que el consistori enceta la campanya #NingúSolAPalafolls amb la que es demana a tothom estar pendent dels veïns més pròxims per garantir el benestar de tots els veïns de Palafolls.

Quan es detecti qualsevol incidència es demana alertar a les autoritats per poder actuar si fos necessari.

Tothom que detecti alguna persona amb possible vulnerabilitat pot trucar al telèfon del voluntariat de Palafolls, el 673 283 130 des d’on s’atén les necessitats dels palafollencs en aquesta crisi del covid19.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics