Les obres de Palafolls queden finalment aturades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha confirmat avui el consistori palafollenc, després que la setmana passada anunciés que continuaven els treballs del camí de la Ginesta i de Roig i Jalpí.

Segons ha informat el regidor d’Urbanisme, Jordi Villaret, ha explicat que la continuïtat de les obres que s’estaven duent a terme al municipi era difícil de justificar, ja que per ser considerades com a serveis essencials –i, per tant, poder seguir en marxa- els treballs han de ser de manteniment a llocs on, si les tasques s’aturen, aquest fet pot suposar perill o danys.

Les obres de reforma de Roig i Jalpí es trobaven aquests dies a la seva recta final. Entre ahir i dimarts estava previst tirar l’última capa d’acabat de l’asfalt, i només mancava la instal·lació de la senyalització. Villaret assegura que, gràcies al fet que ja hi hagi una primera capa d’asfalt, no hi haurà afectacions, tenint en compte que ha plogut els darrers dies.

Pel que fa a les obres del camí de la Ginesta, el regidor d’Urbanisme ha explicat que la setmana passada es va optar per fer un canvi aprofitant el descens del trànsit i obrir el tram situat davant l’empresa Bioibérica. Villaret explica que només s’ha començat a fer el talls del paviment, i que dilluns es va procedir a tancar tot el que queda obert per evitar que quedin zones amb perill.

Mentre duri aquesta aturada de les obres, des de l’Ajuntament es controlarà setmanalment que les mesures de protecció es mantinguin de forma correcta.

D’altra banda, les obres que s’estaven duent a terme al Sector 27, al polígon de Mas Reixac, continuen aturades ja des de la setmana passada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics