Detenen a Blanes un jove que transportava cabdells de marihuana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes detenia aquest dissabte al vespre un jove de 19 anys, veí de Lloret de Mar, mentre traslladava una bossa amb cabdells de marihuana.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, els fets van tenir lloc a quarts de set del vespre, quan una patrulla que feia vigilància de seguretat ciutadana es va creuar amb una persona que pujava caminant pel carrer d’accés a la Cala Sant Francesc amb una bicicleta i un paquet de color negre a la mà.

Els agents va demanar al jove que s’aturés, cosa que no va fer, i després de reiterar l’ordre el noi va deixar la bicicleta a terra i va marxar corrent camp a través. Els agents de la policia el van començar a perseguir, i van observar com el jove deixava caure la bossa que duia. Posteriorment, el fugitiu va entrebancar-se amb uns matolls i va poder ser detingut. Es va negar a identificar-se i, quan es va comprovar el contingut de la bossa, els agents de la Policia Local de Blanes van comprovar que a dins hi havia una “quantitat important” de cabdells de marihuana. Després de fer-ne el pesatge corresponent en una farmàcia del municipi es va comprovar que la quantitat era de més de més de 100 grams.

El jove va quedar detingut pels presumptes delictes de resistència i desobediència greu als agents de l’autoritat en exercici de les seves funcions, així com per un presumpte delicte contra la salut pública, i passarà disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics