La Generalitat recarrega 40 euros a les targetes del menjador escolar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran del tancament dels centres escolars, el Govern català va posar en marxa fa unes setmanes les targetes moneder com a substitutiu de les beques menjador donades a les famílies d’arreu del territori.

Es tracta d’un total de 144.000 targetes a les quals s’ha carregat un import de 4 euros al dia en concepte d’alimentació, perquè les famílies puguin continuar garantint els àpats als menors.

Les targetes han estat recarregades en les darreres hores amb un import de 40 euros, que s’afegeix al saldo que ja podien tenir fins ara. Segons ha informat l’Ajuntament de Palafolls, es tracta dels diners corresponents al dies laborables entre el 30 de març i el 9 d’abril, a més del 13 de març, primer dia de tancament de les escoles, i que no havia estat inclòs a la previsió inicial feta pel govern.

El consistori palafollenc ha recordat que per gestionar possibles incidències relatives al pagament amb les targetes moneder cal trucar al telèfon d’atenció al client de CaixaBank (900 404 090). A la vegada, per consultar el saldo disponible a la targeta es cal utilitzar qualsevol caixer d’aquesta entitat bancària o bé visitar al web www.moneytopay.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics