La Policia Local endureix l’acció i intensifica els controls per Setmana Santa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ritme de sancions a persones que no fan cas al confinament i a les restriccions de desplaçaments continuen. El relaxament davant de les mesures incloses dins el decret d’estat d’alarma és més evident el cap de setmana, quan les sancions de la Policia Local de Palafolls augmenten clarament.

Durant aquesta última setmana, la tercera de confinament, el cos local de seguretat ha continuat amb els controls aleatoris per fer complir les restriccions de desplaçaments que, justament, s’han endurit des del passat dia 30. En tota la setmana s’han interposat 39 sancions, de les quals la meitat, 22, s’han posat entre divendres i diumenge.

Ara, amb l’arribada del pont de Setmana Santa, la Policia Local de Palafolls ha anunciat que intensificarà la seva acció, especialment amb controls als accessos de les zones residencials, com ara les urbanitzacions del nostre municipi, per evitar els desplaçaments de persones amb 2a residència a Palafolls.

Miguel Ángel Marín és cap de la Policia Local palafollenca.

Coincidint amb la Setmana Santa es fa especial incidència en la necessitat de respectar el confinament i evitar els desplaçaments que no siguin essencials, per la qual cosa els cossos de seguretat estaran més pendents per interceptar aquells que trenquin el confinament per fer escapades a segones residències.

Fins ara, com a tall d’exemple, Marín explica que es troben amb persones que, tot i no residir ni treballar a Palafolls, es desplacen des de localitats veïnes per venir a posar benzina al municipi, o d’altres persones que passegen el gos i aprofiten per anar a la muntanya.

Per tot plegat, des del cos de la Policia Local de Palafolls s’ha informat de la creació d’una base de dades amb les identificacions per tenir constància de les persones que reincideixen incomplint el confinament.

Des de la declaració de l’estat d’alarma la Policia Local de Palafolls ha interposat més de 140 sancions. Unes multes que poden oscil·lar entre els 600 i els 60.000€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics