L’Ajuntament repartirà mascaretes casa per casa a partir de la setmana que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa ja alguns dies, prop d’un centenar de cosidores estan confeccionant milers de mascaretes higièniques a casa seva amb material donat per empreses i particulars. Són mascaretes que es poden rentar i planxar pel que són reutilitzables.

L’objectiu és arribar a les 25.000 mascaretes en els propers dies ja que l’Ajuntament preveu repartir-ne casa per casa. D’aquesta manera es vol evitar que els ciutadans hagin de sortir per anar a buscar-ne.

Ho explica Susanna Pla, primera tinent d’alcalde de Palafolls.

Aquests elements de protecció no es lliuraran a l’Ajuntament, sinó que es portaran casa per casa i segons el nombre d’habitants de cada llar. D’aquesta manera es vol evitar que els ciutadans hagin de sortir per anar a buscar les mascaretes.

Són mascaretes tèxtils no aptes per a ús sanitari ni hospitalari, tot i que són útils per a una lleugera protecció complementària a d’altres mesures de seguretat com el distanciament social o els guants per a aquelles persones que han de seguir treballant o han de sortir a comprar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics