URGENT

El coronavirus obliga a seguir les celebracions religioses de Setmana Santa des de casa

Compartiu aquesta història

Avui és Divendres Sant i són molts els municipis que tenien previstes activitats relacionades amb la Setmana Santa, unes celebracions que han quedat suspeses per culpa de la pandèmia.

Tot i que no és possible assistir a les esglésies o a les processons per viure les celebracions pròpies d’aquestes dates, si es poden seguir les principals misses a través de les noves tecnologies o per ràdio i televisió.

El full parroquial de Palafolls, que es pot trobar per internet al web del Bisbat de Girona, exposa quines són les celebracions que es poden seguir ja sigui per Ràdio Estel, emissora religiosa, per TV3 o pel web de la basílica de Montserrat, que també ofereix alguns actes aquests dies.

Mossèn Salvador Gras, rector de les parròquies de Palafolls, Sant Genís i Malgrat, ha explicat que els mossens continuen donant missa a porta tancada i convida als feligresos a seguir les celebracions pròpies de la setmana santa a través dels diferents canals oferts.

A més, el bisbat ha editat una guia per viure la Setmana Santa des de casa. Per exemple proposa fer un Via Crucis a casa avui divendres, encendre una espelma demà dissabte a la nit o amagar ous de xocolata aquest diumenge. Trobareu la guia i l’últim full parroquial al web de la ràdio.

 

FULL PARROQUIAL

 

COM VIURE LA SETMANA SANTA A CASA

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics