El Safir Team de Palafolls se suma al repte #CorremACasa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club esportiu palafollenc del Safir Team ha anunciat la seva adhesió al repte #CorremACasa, una iniciativa que tindrà lloc el diumenge 19 d’abril i que servirà per donar suport a la campanya #JoEmCorono, un assaig clínic pioner fer frenar la transmissió de la COVID-19 i que lideren els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà.

Es tracta del primer assaig clínic aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, i té per objectiu definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats pel coronavirus SARS-COV-2 i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d’un altre projecte, asseguren els seus impulsors, també estant treballant en una vacuna contra el virus.

Els impulsors de l’assaig informen que estan incloent persones en l’estudi, i demanen que a la gent a qui s’ha diagnosticat COVID-19 o que han estat en contacte amb persones afectades visitin la web www.estudicovid19.org.

Per donar suport a la iniciativa #JoEmCorono i el seu assaig clínic, el Safir Team de Palafolls i altres clubs esportius del territori hi donaran suport el diumenge de la setmana que ve sense sortir de casa, i han anunciat que desvetllaran més detalls aquests propers dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics