El cau de Malgrat s’endú un premi del Festival de Clipmetratges de Mans Unides

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’AEiG Sant Nicolau de Malgrat de Mar ha resultat premiat en un certamen de l’organització Mans Unides. Es tracta d’un concurs de clipmetratges amb participants d’arreu de l’Estat espanyol, amb clips d’1 minut de durada i que mostren la relació de l’estil de vida dels humans amb el deteriorament del medi ambient. Enguany, la temàtica del concurs ha girat entorn al lema “Y tú, ¿qué huella dejas?”.

La unitat de Llops i Daines dels escoltes malgratencs, amb infants d’entre 8 i 10 anys, participaven a aquest concurs dins la categoria de Primària a l’àmbit de Catalunya amb un vídeo titulat “Fes el canvi” que els ha valgut el premi al Millor Clipmetratge de la categoria.

Al clip, els Llops i Daines del cau de Malgrat determinen que no ens hem de “passar la pilota” i que cal “fer el canvi”, per tal d’evitar un estil de vida basat en més i més consum i, per tant, generador de més residus.

Segons ha afirmat Mans Unides, organitzadora del festival, el jurat català no ho ha tingut gens fàcil a l’hora de decidir quins han estat els clipmetratges guanyadors de l’11a edició del certamen, en què hi han participat diversos centres escolars d’arreu del territori en categoria de Primària i Secundària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics