Escape room’s en època de confinament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’objectiu dels escape room és que els seus jugadors, introduïts dins d’una estança, puguin sortir-ne dins d’un límit de temps tot resolent enigmes que van trobant i que se’ls van plantejant.

Encara que, dit de forma literal, intentar escapar-se d’un lloc tancat pugui semblar ara mateix una paradoxa, aquest joc de rol continua estant de moda en temps d’obligat confinament a dins de casa, i els impulsors d’aquests espais se les empesquen per poder continuar oferint la possibilitat de gaudir resolent enigmes de tota mena.

És el cas, entre altres, de l’escape room EXITUS de Palafolls. Els seus responsables s’han unit amb 5 altres sales de les comarques gironines per impulsar un joc virtual per ajudar a trobar la nau espacial de l’extraterrestre LEKTEX, que ha visitat la terra. El joc, al qual ja es pot jugar des d’aquest dilluns i que és de caràcter gratuït, s’ha posat en marxa des dels perfils d’Instagram dels escape room participants.

Toni Lao, responsable d’EXITUS, ha explicat en una entrevista a aquesta emissora que, tot i no poder fer un escape room com fins ara era habitual, sí que s’intenta apropar aquest joc de rol a la gent.

El joc s’ha impulsat, juntament amb EXITUS de Palafolls, entre els escape room Llisquets, de Llagostera; Kiwi Escape Room, de Figueres; Timeskp i Escapis, de Girona, així com Xarai Experience, de Palafrugell.

Segons explica Lao, la intenció és que el joc sigui fàcil i accessible per la gent que tingui ganes de participar-hi, i per aquest motiu no cal cap tipus d’inscripció. Des d’ahir, a les 11 del matí, els 6 enigmes dels quals consta el joc ja són públics a la xarxa, i els seus organitzadors no preveuen, de moment, cap data límit per jugar-hi.

Per participar al joc per ajudar a l’extraterrestre LEKTEX només cal entrar al compte d’Instagram de l’escape room d’Exitus de Palafolls (@exitusroomescape) i seguir les instruccions que hi ha a les publicacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics