La Policia Local denuncia una barbacoa a Mas Carbó aquest cap de setmana

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

Durant tot el cap de setmana el cos local de seguretat ha continuat amb el control del compliment de les normes establertes al decret de l’Estat d’Alarma. Els agents han estat atents als possibles desplaçaments cap a segones residències i des del dijous i fins ahir la Policia Local de Palafolls ha interposat 50 sancions. Miguel Angel Marín, sots-inspector del cos, explica que en el primer mes d’Estat d’Alarma s’han identificat més de 2000 persones i s’han denunciat més de 200 persones.

El principal objectiu del cap de setmana de Setmana Santa era evitar els desplaçaments a segones residències, per això els policies han muntat controls a accessos a zones residencials com urbanitzacions. Justament, el cos local va poder aturar una barbacoa a Mas Carbó a la que havia reunit alguns visitants vinguts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. També es van identificar una excursió de 4 vehicles que venien a passar el dia al poble assegurant que el seu pis era molt petit per estar-s’hi.

Totes aquestes persones van ser denunciades per incompliment del confinament decretat.

A Malgrat de Mar, la Policia Local va interposar una seixantena de sancions aquest passat cap de setmana, mentre que a Blanes, el cos local va muntar ahir un gran desplegament per caçar els qui han burlat el confinament per visitar la ciutat i tornaven cap a casa. La Policia va cobrir totes les sortides del poble, fins i tot alguns camins, i, només ahir van posar 43 denúncies.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics