Palafolls també confeccionarà barrets sanitaris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El prop del centenar de voluntàries cosidores que aquests dies estan treballant de valent des de casa seva per elaborar material sanitari i de protecció contra el coronavirus com davantals, bates o mascaretes, comencen a fer també casquets pels professionals sanitaris dels centres hospitalaris propers.

De fet és una demanda dels propis sanitaris que han demanat a l’Ajuntament aquest tipus de peces de roba per sumar-les a les confeccions que ja s’estan fent des de Palafolls per a la protecció d’aquests professionals, com les bates higièniques o els davantals fets amb plàstic d’hivernacle.

Com passa amb la resta de confessions, el material és cedit per empreses locals i és l’Ajuntament qui distribueix aquest material i el patró a les cosidores locals que, a casa seva, elaboren aquests barrets.

Fa just uns dies que s’han començat a confeccionar aquestes nous equips de protecció personals pels sanitaris i els casquets ja comencen a arribar als hospitals de Calella i Blanes.

A banda de les voluntàries que cusen tot el material, hi ha altres voluntaris que s’encarreguen de fer arribar el material a les cases i d’altres que renten in planxen les mascaretes i els casquets per tal d’higienitzar-los abans de fer-los arribar a centres sanitaris.

Si es vol col·laborar amb l’equip de voluntaris es pot fer trucant al telèfon 674 264 927 des d’on es centralitza l’activitat de totes les persones que elaboren material de protecció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics