L’empresa AGC, amb seu a Malgrat, amplia la seva producció

Imatge: AGC
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Imatge: AGC

La companyia, establerta a l’antiga Boehringer de Malgrat i fabricant mundial de vidre, productes químics i materials d’alta tecnologia, ha anunciat que vol expandir les instal·lacions del seu centre de producció i desenvolupament de principis actius farmacèutics que té a Malgrat de Mar.

Segons informa l’empresa, la creixent demanda del mercat ha motivat aquesta ampliació de la capacitat de les instal·lacions de producció existents, que augmentaran un 30%. D’una banda, AGC instal·larà una nova planta de micronització per respondre a la creixent demanda d’aquesta tecnologia; de l’altra, es construirà una nova instal·lació d’I+D que permetrà, segons la companyia, el desenvolupament de processos des de l’escala de laboratori fins a la producció comercial, i que servirà per millorar el ventall de serveis oferts al client.

AGC preveu que la posada en marxa de la nova instal·lació d’I+D sigui el març del proper 2021, mentre que preveu que calgui esperar un any més, al maig de 2022, perquè l’ampliació de capacitat estigui operativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics