L’Ajuntament de Palafolls començarà demà a repartir mascaretes de protecció

Distribució de masceretes a les estacions de RENFE i Bus de Blanes - Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha informat que les repartirà a cada llar del poble, tants als barris com a les urbanitzacions, i que ho anirà fent a partir de demà dimecres i durant els propers dies.

Aquests elements de protecció han estat elaborats per les prop de 100 persones cosidores voluntàries de Palafolls que treballen durant aquests dies en xarxa. L’Ajuntament ha assegurat que hi haurà mascaretes per tothom, i ha informat que les persones que tinguin necessitats especials o urgents poden trucar a l’Ajuntament per indicar-ho, a través del telèfon 93 762 00 43.

Paral·lelament, la Generalitat ha anunciat que a partir d’avui es comencen a repartir les 1.714.000 mascaretes enviades pel Govern espanyol. El repartiment, que es farà en un centenar de punts d’arreu del territori, es gestiona a través d’equips de voluntaris de Protecció Civil i la Creu Roja. Prop del nostre municipi, dos d’aquests punts són les estacions de busos i de RENFE de Blanes, on a les 6 del matí s’han començat a distribuir mascaretes, de forma coordinada des de Protecció Civil del municipi, i es preveu que es continuï demà dimecres pels treballadors i treballadores de serveis no essencials que s’han anat incorporant a la feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics