Es reparteixen les primeres mascaretes a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tres equips de l’Ajuntament de Palafolls han començat aquest matí el repartiment de mascaretes personals a cada casa del nostre municipi. De moment  s’ha començat per les zones més poblades; el centre, Sta. Maria i St. Lluís. En total es preveu repetir més de 10.000 mascaretes tèxtils d’ús personal i que són reutilitzables, un cop rentades a més de 60 graus.

Aquestes mascaretes les han fet un centenar de voluntaris coordinats per equips que s’encarreguen de tot el procés, des de cosir els plecs i les gomes, rentar-les a altes temperatures i planxar-les per tal de lliurar-les amb total garantia higiènica a la ciutadania.

La majoria de palafollencs coneixia la iniciativa i ha rebut les mascaretes amb gratitud, ja que els permetrà sortir a comprar amb més garanties. Ens ho expliquen la Pastora, en Joaquim i l’Araceli i en Pau que avui han rebut les mascaretes.

Aquestes mascaretes es lliuren a totes les edats i persones que viuen a la llar. Així els repartidors pregunten quanta gent viu a la llar i lliure paquets tancats amb el nombre de mascaretes. Tota l’operativa queda  registrada a un aplicatiu que permet controlar les llars on s’ha lliurat i la quantitat i aquelles llars on no s’ha pogut dur a terme l’entrega.

D’altra banda la producció de mascaretes continua i l’Ajuntament coordina tota l’operativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics