Posen en marxa una iniciativa per humanitzar la tasca del personal d’infermeria i auxiliar de la CSMS

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: CSMS

El fet que el coronavirus sigui una malaltia molt contagiosa comporta que les mesures de precaució que hagin de prendre els professionals de la sanitat siguin extremades. En aquest sentit, els sanitaris han d’atendre els pacients fent ús de granota, màscara, guants i mascaretes, proteccions fonamentals per la seva pràctica i per evitar contagis.

Tot i la necessitat d’utilitzar aquestes mesures, la seva utilització malauradament pot fer que es resti proximitat amb les persones ateses, que no poden veure el rostre de la persona que els atén.

Tot plegat ha motivat al personal d’infermeria i auxiliars d’Hospitalització dels Hospitals de Blanes i Calella per desplegar una iniciativa que vol humanitzar més el tracte cap als pacients. Es tracta que els sanitaris portin penjada al coll una fotografia personal perquè els pacients puguin veure qui hi ha darrere de la protecció, així com el nom del professional.

Anna Recarens, infermera de l’Hospital Comarcal de Blanes, explica que la iniciativa ha estat rebuda amb satisfacció pels pacients, els quals d’aquesta manera s’apropen més als professionals.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’assegura que l’acció de portar aquesta identificació amb el nom i fotografia, que es duu plastificada per poder-la netejar, ha estat rebuda i valorada molt positivament per part dels pacients dels centres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics