URGENT

Palafolls en Comú proposa al ple una reducció del sou dels regidors de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

La formació ha emès un comunicat demanant una rebaixa del salari que perceben els càrrecs electes de l’Ajuntament de Palafolls.

Els comuns afirmen que, davant de la pandèmia de la COVID-19, cal prendre mesures d’acció i prevenció, i alerten d’una futura crisi prevista per molts experts que podria ser pitjor a la del 2008.

La formació morada considera que els càrrecs públics tenen “l’obligació de ser exemple de solidaritat en aquesta situació”, i afirmen que tothom hi està posant el seu granet de sorra. En aquest sentit, i assegurant ser conscients d’això, Palafolls en Comú presenta al ple municipal una moció perquè es redueixi l’assignació econòmica als càrrecs electes, ja sigui per assistència al ple o pel sou de la seva dedicació.

Juan Andrés Osorio és portaveu de l’assemblea dels comuns a Palafolls.

Els comuns recorden que ara fa 12 anys el representant de la formació al consistori, aleshores ICV-EUiA, va renunciar a part del seu sou quan als funcionaris se’ls va privar de part del seu.

Des de Palafolls en Comú asseguren que són gent normal i corrent escollida pel poble” que representen a la resta de la ciutadania a les institucions, i que avui “toca sumar i ajudar”.

Els comuns demanen que els diners que es redueixin dels sous de regidors i regidores vagin destinats als que més ho necessitin i que siguin gestionats per Serveis Socials per ajudar a les persones més necessitades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics